tiistai 17. syyskuuta 2013

C-alue jatkui tänään hieman epäuskoisissa merkeissä eilisen jäljiltä. Pajujen latvat hipoivat kasvatettavien koivujen latvoja ja alueen takarajaa merkkaava kuusimetsikkö tuntui olevan toivottoman kaukana.

Seurasin ojanvartta alueen pohjoispäähän saadakseni kuvan alueen laajuudesta.

Maisema edessä...


....ja takana. Ojan pientareet (vasemmalla) pitää käydä siistimässä myöhemmin...


Takaraja tulikin yllättävän nopeasti vastaan ja samalla sain hieman perspektiiviä jäljellä olevasta raivuusta. Maasto muuttui jonkin verran helpommaksi liikkua, nyt oli vain osittain umpeenkasvanutta ojaa/lätäköitä ja eräänlaisia "suonsilmäkkeitä", kun aikaisemmin alusta koostui lohkareista ja niiden välisistä silmäkkeistä.

Johtuuko sitten helpommasta maastosta, apina-vaihteen löytymisestä vai jostain muusta, mutta ojan tämä puoli tuli tänään valmiiksi.

Kiva pieni koivikkohan sieltä tulla tupsahti. Voi olla, että joku noista kuvan kuusista on ylimääräisiä.


Ennakko-ohjeistus oli hieman vajavainen. Annoin itseni ymmärtää, että ainoastaan ojan pohjoispuoli vaatisi käsittelyä, mutta ojan vartta raivatessa huomasin, että myös toinen puoli on yhtä heikossa hapessa.

Onneksi työnohjaaja sattui piipahtamaan ja valaisemaan raivattavan alueen rajoja. Eli huomenissa jatkuu ojan eteläpuolen kanssa huhkiminen.

7

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti