keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Oma-alotteisuus palkittiin taas tänään. Itsevarmana ja keneltäkään kyselemättä menin aamusella Kumpu-Villen palstalle jatkamaan eilisen hommia, asianomainen oli jossain muualla. Muistaakseni Ville manaili eilen, että melkosen puuduttavaa hommaa hänen kulmillaan, pikkuista kuusentainta jne... No niinhän se oli, tiheää risukkoa lähes koko palsta.

Häärin ruokailuun asti ko. mestalla, tuloksena 3 pinoa, joissa 2 runkoa kussakin. Eli eipä ole paljoa kehumista saldossa. Moottorisahalla raivaaminen ei ole kivaa, tuon nurkkauksen olisi voinut hoitaa viime syksynä varsinaisen raivauskurssin yhteydessä. 

Tällaista:
  
Tiheys oli suunnilleen passeli

Tämä oli säästetty ilmeisesti tarkoituksella, muutama kuiva haavan runko ja kuusenriukuja nipussa. Pienimuotoista monimuotoisuutta.


Ruokatunnin jälkeen putsailin alueen keskivaiheilla kulkevan ajouran reunoja ja kaadoin jokusen "ihan oikean" puun. Pari tiukassa paikassa ollutta runkoa jäi ikävästi konkeloon, siitä mahdollisuudesta Juha ja Kalle hieman varoittelikin etukäteen. Latvukset jarrutti joka suunnasta, eikä sopivaa/helppoa kaatosuuntaa ollut, mutta onnistuin kuitenkin saamaan ko. ryökäleet horisontaaliseen jatkokäsittelyyn. 

Loppupäivästä alkoi virta olemaan vähissä ja päätin jättää muutaman hankalamman rungon vielä pystyyn, huomista odottelemaan. Joka tapauksessa ihan hyvä päivä, itsenäistä työskentelyä ja pähkinöitä. Aika kului sutjakkaasti.





  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti