torstai 17. tammikuuta 2013

Tiistai + keskiviikko = torstai.

Tuo yhtälö kertoneekin jo kaiken oleellisen. Kaatoja, konkeloita, karsimista jne...

Päivän voittaja. Tämä pirulainen oli latvastaan melko tiukassa kiinni vieruskavereissaan. Runko tipahti kannontumpilta turpeeseen, eikä suostunut liikkumaan, ennenkuin sain Juhan avukseni. Kahdella vänkärillä vääntäen se lopulta irtosi.
 

Relaskoopin hahlon läpi tiirailtuna oma tonttini vaikutti juuri siltä miltä pitikin. 16 runkoa.

Iltapäivä meni muutaman ajouran kiinnittämisessä kartalle. Tallustelin GPS kourassa Juhan apumiehenä alueen eteläosan läpi ristiinrastiin. Pohdittiin samalla uusien, poikittaisten ajourien mahdollisuutta, mutta maasto ei soveltunut moiseen. Päädyimme vanhojen urien raivaamiseen ja  leventämiseen. 

 

En tiedä muista, mutta mielestäni tänään oli paras työskentelykeli, mitä tähän mennessä on meikäläisen tielle osunut, mukaan lukien syssyn raivaushommelit. Aamu valkeni aurinkoisena ja pakkasta oli aamupäivällä n. 10 astetta, iltapäivää kohden tais pikkusen kiristyä. Jatkuva liikkeelläolo (lue: konkeloiden puskeminen) ja puuhastelu piti lämpöä yllä juuri sopivasti. 



Tämä keltainen lumiesiintymä sai jäädä puunoksalle odottelemaan ensi viikkoa. Olisin maistanut, jos Juha olisi ollut hieman kauempana.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti